G@GY

Dobrodosli!!!! Na moje radno mesto.!!!

17.01.2008.

Hrvatska - Poljska 32:27

RUKOMETAŠI Hrvatske, iako oslabljeni neigranjem Džombe i Zrnića, doslovno su se poigrali sa svjetskim viceprvacima Poljacima, pobijedivši ih sa velikih 32:27.

Ponovno je najbolji igrač na terenu bio rukometni Maradona Ivano Balić, koji je unatoč činjenici da je ozlijeđen i da nije prošao pripreme, upisao sedam golova i sedam asistencija.

U svakom slučaju bila je to nevjerojatna predstava Balića, za kojeg Poljaci nikako nisu imali rješenja. Ivano će često igrao simultanku u napadu.

Sjajan u redovima Hrvatske bio je zamjena za Džombu i Zrnića, Zlatko Horvat, koji je svima pokazao kako je kvalitetan, gotovo nezaustavljiv sa krila. Dobro su odigrali i Tonći Valčić, ali i Metličić, i to posebno u drugom poluvremenu, kada je bilo najpotrebnije.

Mora se spomenuti i učinak neosporno briljantnog Mirka Alilovića, koji je u drugom poluvremenu, ali posebno pred sam kraj utakmice doslovno zaključao vrata. Mirko je upisao 16 obrana, ponekad doslovno uništavajući poljske vanjske pucače.

Dovoljno je spomenuti da je jedan Lijewski ostao je bez ikakvog učinka, ponajprije zahvaljujući upravo Aliloviću
17.01.2008.

Run It - Chris Brown

17.01.2008.

Soulja Boy - Soulja Boy

17.01.2008.

50 Cent - Straight To The Bank

17.01.2008.

Chelsea kažnjena zbog neprimjerenog ponašanja svojih igrača

Chelsea je danas kažnjena novčanom kaznom u visini od 40.000 funti (78,540 dolara) zbog neprimjerenog ponašanja svojih igrača na utakmici engleskog prvenstva protiv Derby Countyja 24. studenoga.

U priopćenju engleskog nogometnog saveza navodi se da je kazna izrečena zbog ponašanja nogometaša koji su nasrnuli na suca Andrea Marrinera nakon što je iz igre isključen ganski igrač Michael Essien.
Essien je kažnjen s tri utakmice neigranja jer je gurnuo Kennyja Millera.Prošle godine je klub kažnjen s kaznom od 30.000 funti te upozoren nakon sličnog incidenta koji se dogodio poslije poraza od 2:0 od Manchester Uniteda 23. rujna.