G@GY

Dobrodosli!!!! Na moje radno mesto.!!!

18.03.2008.

Vjerovali ili ne: Dopingovan igrač bilijara

Vijest koja bez ikakve sumnje spada u rubriku vjerovali ili ne nam stiže iz Njemačke gdje je juče Axelu Buescheru oduzeta titula prvaka ove zemlje u bilijaru i to nakon što je utvrđeno da je koristio nedozvoljena sredstva. Tačnije, Buescher je u novembru kada je i osvojio titulu prvaka bio pozitivan na krvni doping EPO.

Činjenica da je neki sportista dopingovan nas više ne iznenađuje kada se radi o biciklizmu ili atletici, ali da je na doping pozitivan jedan igrač bilijara je zaista nevjerovatna vijest. Prije svega se postavlja pitanje kolike koristi je Buescher uopšte mogao imati od ovog dopinga, ali još čudnije je da se u sportu poput bilijara uopšte vrši doping kontrola koja je, ironično, ipak potrebna.

Što se sankcija za Axela Bueschera tiče, njemu je oduzeta titula prvaka koju je osvojio u novembru i ujedno je suspendovan na godinu dana nakon što je prošao rok na B test. Za kraj možemo samo izraziti nadu da će kazna opametiti Bueschera, te da će se ubuduće pošteno boriti za bilijarskim stolom.

11.03.2008.

Navijački izvještaj: ŽELJO - Orašje (themaniacs.org)

"Oko 400 ljudi smještenih na sjevero-zapadu (zbog snijega na jugu) zvučalo je sasvim dobro, u pojedinim momentima čak i odlično... akustika sjevera u mnogome je doprinijela tome! Nova pjesma dobra, laka za pjevati... pogotovo uz bubanj koji je danas držao jako dobar ritam, svaka čast obojici bubnjara!Kada se uspije "zapaliti" masa sve poprima totalno drugačiji izgled!"

"Danas bilo extra, malo bezveze jer smo na sjeveru, ali ipak extra atmosfera... Profurana nova pjesma, raja odlicno prihvatila. Ide na bolje, ali jos truda treba da se ovo dovede na zavidan nivo. Brojnost, s obzirom da je nedjelja, nije baš za pohvaliti.
Ograda koliko se moglo, uradilo se. Jug je samo jedan, a sjevera stotinu i sedam.

Čestitke igračima na zalaganju, a i svima nama koji su danas došlli da podrže Želju da dođe do nove pobjede."

03.03.2008.

Beckham u zagrljaju misteriozne plavuše

David Beckham sinoć je u Južnoj Koreji tulumario dugo u noć s fanovima i kolegama iz LA Galaxyja. Za to su vrijeme mnoge njegove obožavateljice uhvatile priliku biti s njim u 'bliskom' kontaktu.

32-godišnja nogometna zvijezda, David Beckham cijelu je noć konzumirao viski, a netko ga je snimio i u zagrljaju s plavušom.

'Počeo je razgovarati s nekoliko djevojaka, a jedna ga je zagrlila', rekao je Reveller Winter Kim koji je s njim bio u klubu.

Podsjetimo, David Beckham oženjen je s 33-godišnjom Posh Spice koja je prošli tjedan završila turneju u Kanadi.