G@GY

Dobrodosli!!!! Na moje radno mesto.!!!

30.04.2008.

Ja volim Dinamo Zagreb...

30.04.2008.

Sead Bučan prelazi u Željezničar?

Javna je tajna da Sead Bučan, prvotimac FK Sarajeva, nakon "famoznog incidenta" sa bacanjem dresa, nije u najboljim odnosima sa šefom stručnog štaba tima sa Koševa, Husrefom Musemićem. Tako je mnoge iznenadilo Bučanovo igranje od prve minute u Trebinju protiv ekipe Leotara gdje je FK Sarajevo uz tipično za našu ligu "domaćinsko" suđenje poraženo rezultatom 2:0. Upravo kada je javnost prihvatila činjenicu da su svi odnosi na relaciji Bučan - Musemić izglađeni, naši izvori sa Grbavice obavijestili su nas da postoje realne šanse da  pomenuti prvotimac Sarajeva, od ljeta pređe u redove plavih, tj. u redove FK Željezničara. Zanimljiva je i činjenica da su danas u jednom od sarajevskih kafića viđeni u Bučanovom društvu Faruk Telibećirović i Simo Krunić, predsjednik i šef stručnog štaba, tima sa Grbavice. Naravno, zvaničnih obavještenja i informacija nema te samim tim ova priča ostaje sa statusom nagađanja, no ipak gdje ima dima ima i vatre!

WWW.REPREZENTACIJA.NET

24.04.2008.

Darude - Sandstorm

24.04.2008.

Belly ft. Kurupt - I'm The Man

22.04.2008.

KUP: Sloboda - Željezničar (1:1) ( fkzeljo1921.blogger.ba )

Svi koji imalo prate FK Željezničar znaju da sutra dolazi utakmica koja nam odlučuje sudbinu ove sezone. Budući da u ligi baš i ne stojimo dobro, kup je ostao jedina prilika za Europu. Prva utakmica pokazala je da smo bolji tim ali nismo imali sreće. Gosti su iz jednog šuta na gol pogodili i u Tuzlu nose dobar rezultat. Željo će sutra napasti od prve minute, igrači su nevjerovatno optimistični bez obzira na ne baš bajan rezultat iz prve utakmice. Svi najavljuju pobjedu, igrači ističu da smo mnogo bolji od Slobode i nadaju se korektnom suđenju baš kao i mi navijači.

Treba li reći da će sutra u Tuzli biti ogroman broj Manijaka? Prenosa će možda biti na TV SA (otkrivamo kako ova stanica čini sve napore da ga obezbjedi) a chat i live prenos možete pratiti naravno na našem blogu. Chat će biti otvoren oko 13 sati i pozivamo vas da, ako već ne odete u Tuzlu, veče provedete uz naš blog.

Utakmica se igra sa početkom u 18:00 sati na Tušnju. U Tuzli vlada euforije, maksimalno su "naloženi" i očekuju prolazak u finale. Nisu oni svjesni ko im dolazi u goste, da imaju problema sa najvećim klubom u Bosni i Hercegovini.

Igrajte na Želju, kvotu još čekamo.

16.04.2008.

Novi post!!!

.