G@GY

Dobrodosli!!!! Na moje radno mesto.!!!

22.04.2008.

KUP: Sloboda - Željezničar (1:1) ( fkzeljo1921.blogger.ba )

Svi koji imalo prate FK Željezničar znaju da sutra dolazi utakmica koja nam odlučuje sudbinu ove sezone. Budući da u ligi baš i ne stojimo dobro, kup je ostao jedina prilika za Europu. Prva utakmica pokazala je da smo bolji tim ali nismo imali sreće. Gosti su iz jednog šuta na gol pogodili i u Tuzlu nose dobar rezultat. Željo će sutra napasti od prve minute, igrači su nevjerovatno optimistični bez obzira na ne baš bajan rezultat iz prve utakmice. Svi najavljuju pobjedu, igrači ističu da smo mnogo bolji od Slobode i nadaju se korektnom suđenju baš kao i mi navijači.

Treba li reći da će sutra u Tuzli biti ogroman broj Manijaka? Prenosa će možda biti na TV SA (otkrivamo kako ova stanica čini sve napore da ga obezbjedi) a chat i live prenos možete pratiti naravno na našem blogu. Chat će biti otvoren oko 13 sati i pozivamo vas da, ako već ne odete u Tuzlu, veče provedete uz naš blog.

Utakmica se igra sa početkom u 18:00 sati na Tušnju. U Tuzli vlada euforije, maksimalno su "naloženi" i očekuju prolazak u finale. Nisu oni svjesni ko im dolazi u goste, da imaju problema sa najvećim klubom u Bosni i Hercegovini.

Igrajte na Želju, kvotu još čekamo.